Workshop Aantrekkelijk schrijven

Workshop Aantrekkelijk schrijven

Iedereen kan schrijven. Je hoeft geen literair talent te zijn om een effectieve, wervende en aantrekkelijke tekst voor je website te schrijven. HMP geeft hands on workshops Aantrekkelijk schrijven in diverse sectoren, onder andere in de kinderopvang en reisbranche.

Neem de toeristische sector. Reisorganisaties zijn experts op het gebied van bestemmingen en accommodaties. Maar hoe krijg je dat enthousiaste verhaal op een journalistieke en pakkende manier op de website?
Boek een workshop Aantrekkelijk schrijven, een eye-opener. In enkele uren tijd behandelen we teksten, zetten we een aantal praktische handvatten uiteen en gaan deelnemers meteen aan de slag om aantrekkelijker te leren schrijven. We maken elke cursus op maat, zodat deelnemers met hun eigen teksten aan de slag gaan. Een uiterst effectieve en in de praktijk getoetste methode. Na afloop krijgt iedereen een handige checklist om de nieuwe schrijftechniek actief toe te gaan passen.